EDUCACIÓ INFANTIL

Educación Infantil · Children's education

Aquesta etapa està dividida en dos cicles; Primer cicle i Segon cicle.

PRIMER CICLE D’EDUCACIÓ INFANTIL

Disposem de dos aules  d’escola infantil per a l’alumnat de 2 anys, amb un horari ampliat de 8h del matí fins a les 16:30 hores de la vesprada. Si vols saber més fes clic ací.

SEGON CICLE D’EDUCACIÓ INFANTIL

Compren des de els 3 fins als 6 anys. Disposem de 2 aules de 3, de 4 i de 5 anys amb potenciació idiomàtica (Anglès, Valencià i Castellà)

Garantim un ambient d’afecte i seguretat per als xiquets i xiquetes, fonamental en aquesta etapa tan important en el seu desenvolupament. La nostra tasca com a docents és estimular i guiar a l’alumnat cap a la seua arribada a ser adults, duent a terme una educació integral en totes les seues dimensions. En aquesta etapa és fonamental el desenvolupament de les destreses motores i l’educació emocional i el programa de formació afectiu-sexual que els acompanyarà fins a 4t d’ESO.

Donem especial importància a l’acompanyament a les famílies amb les tutories individualitzades i el projecte institucional FIDES.

Activitats extraescolars: adaptades a les seues necessitats i amplien l’horari de permanència al centre fins a les 18,15 hores.

 

Esta etapa está dividida en dos ciclos; Primer ciclo y Segundo ciclo.

PRIMER CICLO DE EDUCACIÓN INFANTIL

Disponemos de dos aulas de escuela infantil para el alumnado de 2 años, con un horario ampliado de 8h de la mañana hasta las 16:30 horas de la tarde. Si quieres saber más haz clic aquí.

SEGUNDO CICLO DE EDUCACIÓN INFANTIL

Comprende desde los 3 hasta los 6 años. Disponemos de 2 aulas de 3, de 4 y de 5 años con potenciación idiomática (Inglés, Valenciano y Castellano)

Garantizamos un ambiente de afecto y seguridad para los niños y niñas, fundamental en esta etapa tan importante en su desarrollo. Nuestra tarea como docentes es estimular y guiar al alumnado hacia su llegada a ser adultos, llevando a cabo una educación integral en todas sus dimensiones. En esta etapa es fundamental el desarrollo de las destrezas motoras y la educación emocional y el programa de formación afectivo-sexual que los acompañará hasta 4.º de ESO.

Damos especial importancia al acompañamiento a las familias con las tutorías individualizadas y el proyecto institucional FIDES.

Actividades extraescolares: adaptadas a sus necesidades y amplían el horario de permanencia en el centro hasta las 18,15 horas.

Reproducir vídeo
Reproducir vídeo

Equip educatiu

B94243b

Aula 2 anys A
Patricia Ramos Tur
p.ramos@colavem.com

Aula 2 anys B
Pao De la Concepción Soler
p.concepcion@colavem.com

Tutora 3 anys A
Mª Jesús Fabregat Tarrazó
m.fabregat@colavem.com

Tutora 3 anys B
Gloria Codoñer Contell
g.codoner@colavem.com

Tutora 4 anys A
Felicidad Martínez Zamora
f.martinez@colavem.com

B94370b
B94375b

Tutora 4 anys B
Sonia Berbel Vico
s.berbel@colavem.com

Tutora 5 anys A
Laura Benito Pérez
l.benito@colavem.com

Tutor 5 anys B
Santiago Sanmiguel Berenguer
s.sanmiguel@colavem.com

Recoltzament
Mª José Montoliu Felix
m.montoliu@colavem.com