CICLE FORMATIU GRAU BÀSIC

Ciclo Formativo Grado Básico · Basic grade training cycle

Des de la seua fundació el Col·legi Ave Maria de Penya-roja ha tingut el ferm compromís d’oferir als alumnes amb circumstàncies particulars una alternativa escolar adequada i individualitzada a les seues necessitats. En 1997 es van crear els PGS (Programa de Garantia Social), aquest projecte es va continuar amb els PCPI (Programes de Qualificació Professional Inicial) i després amb FPB (Formació Professional Bàsica) des de engany continum amb el mateix espèrit amb el CFGB (Cicles Formatius de Grau Bàsic).

Els nostres alumnes es formen per a obtindre el graduat en ESO i, a més, adquireixen les capacitats i formació pròpies d’un ofici. Un ofici que cada dia està més demandat per les empreses que necessiten tècnics qualificats, com els nostres alumnes, que escassegen en el mercat laboral.

Des del nostre centre creiem que és imprescindible donar una importància especial a la formació completa de l’alumne en totes les seues dimensions com a persona. Per això dediquem molt esforç i recursos a complementar la seua formació professional amb l’educació en valors i a més particularitzada a cada alumne segons les seues necessitats.

El centre ofereix dues titulacions CFGB: Cuina i Restauració; i Electricitat i Electrònica. Destinada a alumnes entre 15 i 18 anys.

Després d’obtindre la titulació corresponent, l’alumne tindrà 3 vies o opcions:

1. Ingressar en el mercat laboral amb una formació específica molt desitjada per les empreses.

2. Accedir a un CFGM (Cicle Formatiu de Grau Mitjà) de les titulacions de la seua família professional, amb l’avantatge de tindre una sèrie de places d’accés reservades per als alumnes provinents de la CFGB.

3. Obtindre el Graduat en ESO per a optar a totes les possibilitats CF de Grau Mitjà de qualsevol família professional o fins i tot accedir a estudis de Batxillerat.

És evident que el CFGB té molts avantatges i possibilitats. Des del Col·legi Ave Maria de Penya-roja treballem perquè siga la millor i més completa per als nostres alumnes.

EQUIP EDUCATIU

Dep. Ciències Socials
José Manuel Martínez Moreno
j.martinez@colavem.com

For. Cuina i Restauració
Noelia Donat Osset
n.donat@colavem.com

For. Cuina i Restauració
Ramón García Alarcón
r.garcia@colavem.com

For. Electricitat
Pablo Martínez Ferrer
p.martinez@colavem.com

For. Electritat
Amparo Chanzá Martorell
p.martinez@colavem.com

For. Electritat
Joan Josep Vercher Plana
j.vercher@colavem.com