PRIMER CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL

Primer ciclo de Educación Infantil · First cycle of infant education

Reprodueix vídeo

Descobreix com és un dia, en el primer cicle d'Educació Infantil de l'Ave Maria de Penya-roja.

CENTRES D'INTERÉS

Basem l’aprenentatge en el joc, l’experimentació i la manipulació, fomentant la participació dels xiquets i les famílies, i tenint presents els interessos propis de l’edat així com el respecte als seus ritmes individuals d’aprenentatge.

DESTRESES MOTORES

Estimulem al xiquet de manera oportuna. El nostre objectiu no és desenvolupar xiquets precoços ni avançar-los en el seu desenvolupament natural, sinó oferir-los una gamma d’experiències que li permetran formar les bases per a l’adquisició de futurs aprenentatges.

INICIACIÓ Al CONEIXEMENT LOGICOMATEMÀTIC

Proposta per a treballar les matemàtiques de manera pràctica i estimulant, oferint multitud d’experiències basades en el joc, de manera que ajuden a interioritzar els conceptes logicomatemàtics d’una forma pràctica i divertida.

INICIACIÓ A L' ANGLÈS

Classes d’anglés un dia a la setmana acompanyats de les tutores i personal de suport natiu que ens visita en diferents moments de la setmana.

ATENCIÓ A PARES INDIVIDUALITZADA

Entrevistes en les quals s’informa els pares sobre l’evolució dels alumnes i el seu aprenentatge, a més de tractar temes personals que puguen afectar aquesta evolució.

INSTALACIONS

Disposem de:

  • Dues aules de 2-3 anys i un pati barrat, tots dos equipats amb elements didàctics que estimulen el joc i afavoreixen el desenvolupament psicomotriu.
  • Cuina pròpia on es preparen els menús elaborats per un equip de nutricionistes.
  • Aula de motricitat.

EQUIP EDUCATIU

Aula 2 anys A
Pao De la Concepción Soler
p.concepcion@colavem.com

Aula 2 anys B
Patricia Ramos Tur
p.ramos@colavem.com

Aula 2 anys
Nuria Cebolla Martínez
n.cebolla@colavem.com