AVE MARIA GASTRONÒMICA

Ave María Gastronómica · Ave Maria Gastronomic

Ave Maria Gastronòmica és un concurs creat per l’etapa del Cicle Formatiu de Grau Bàsic de Cuina i Restauració.
El seu objectiu és el de fomentar la creativitat i motivació dels nostres alumnes.

El proper 21 de maig de 2024 se celebrarà la seua tercera edició en les nostres instal·lacions, i com a novetat esperem comptar amb la participació d’altres centres que impartisquen este mateix Cicle Formatiu.

Per a este concurs es compta amb un jurat format per reconeguts professionals del sector i per a esta edició la matèria primera principal sobre la qual la que hauran d’estar basades totes les elaboracions és “la carabassa”.

Com en edicions anteriors l’organització del concurs té com a objectius fomentar la dieta mediterrània, així com impulsar la creativitat i alimentació saludable.

Les bases del concurs per a poder participar es poden trobar ací.

Destaquem les dates importants per a esta tercera edició:
  • 22 d’abril de 2024, últim dia per a presentar les fitxes tècniques d’elaboració juntament amb *escandallo i fitxa d’inscripció.

  • 7 de maig de 2024, publicació de finalistes segons criteri del nostre jurat.

  • 21 de maig de 2024, final III Edició Concurs.

Si vols participar escriu un correu a:

PREMIS

1r. Premi
Diploma, lot d’0lis, curs de formació al C.E. Albanta, joc de ganiveteria.

2n. Premi
Diploma, lot d’0lis, curs de formació al C.E. Albanta.

3r. Premi
Diploma lot d’0lis.

“Així mateix, la tapa o pinxo guanyador s’ofertarà a l’establiment “El Percaler” de la ciutat de València”

JURAT

José Manuel Miguel

Únic espanyol que ha aconseguit dues Estreles Michelin a França.

Des de 2017 José Manuel Miguel està al capdavant dels restaurants Beat i Komfort de l’hotel gastronòmic The Cookbook en la localitat alacantina de Calp.

Ex-alumne del Col·legi Ave Maria de Penya-roja.

Víctor Ramón Monleón García

Grau en TURISME per la Universitat La Florida – València.

  • Treballant en NH desde 1.996.
  • Cap de recepció del NH València Center  2001 – 2004.
  • Cap de recepció del NH Valències Les Arts 2004 – 2005.
  • Director en NH Hotels desde l’any 2005, passant per hotels de NH tant a València,  com a Madrid, com Cartagena – Murcia.

Actualment, des del 2018 director del NH CIUTAT DE VALÈNCIA

Carla Centelles Trilles

Va estudiar periodisme.

Ha treballat al costat de Ferran Adrià en El Bulli Foundation.
Col·laboradora amb la Guia Hedonista, va fundar Terrenae, un projecte que fomenta la cultura gastronòmica i l’aliment de proximitat a Castelló, la qual cosa li va valdre per a alçar-se com una de les 100 Joves Talents per la universitat gastronòmica Basque Culinary Center.

Víctor Rodrigo Alors

Va realitzar els seus estudis a l’Escola d’Hostaleria de Castelló.
En 2005 i amb només 23 anys, va decidir obrir Samsha, projecte que ha anat evolucionant al llarg d’estos anys.
Molt interessat en la tecnificació, usa tècniques pròpies i la fusió de tot el món en la creació dels seus plats.

Plats com la, ‘Representació del boletus’, van fer que s’alçara amb el títol de Cuiner de l’Any 2012.

En 2023, la Guia Repsol reconeix la gran faena, l’evolució i la trajectòria, atorgant 1 Sol Repsol a este concepte únic i innovador en el món de l’alta gastronomia.

Amparo Mora Alcacer

Cap d’estudis de Educació Secundària i Cicles Formatius del Col·legi Ave Maria de Penya-roja.

PATROCINADORS