Inaguració del nou espai cobert

El passat dimecres 8 de gener es va celebrar la inauguració i benedicció d’un nou espai cobert, construït al pati del centre i destinat al desenvolupament d’activitats esportives junt a d’altres activitats.

L’acte d’inauguració i benedicció va contar amb la participació del sacerdot Ramón Martín, rector de Sant Joan de la Ribera, així com de membres de la comunitat educativa.

En aquest acte van intervindre Andrés Greño, en representació del claustre de professors del col·legi així com Miguel Ángel Coello com a representat de l’Entitat titular, en les seues paraules va destacar la importància d’aquest nou espai indicant que després de les reformes realitzades en els últims anys de les façanes, patis, menjador, sala d’actes i aules teníem una manca que era comptar amb un espai cobert al pati doncs és molt ampli i assolellat, de manera que es puguera aprofitar per a activitats d’esbarjo i esportives encara que ploga i alhora estar protegits del sol.

Es tracta aquesta d’una zona que compta amb una coberta, oberta pels laterals, amb la qual cosa no es resta metres d’espai al pati, i a més a més conta amb unes graderies amb la possibilitat de donar-li altres usos no esportius.

Des de el col·legi volem agrair a tots el pares i mares que de manera voluntària col·laboreu amb la Fundació d’Escoles Ave Maria de Penya-roja, doncs sense la vostra implicació i col·laboració aquestes millores no es podrien haver portat a terme.

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *