SANG VALENTÍ DIOCESÀ

Sang Valentín Diocesano · Diocesan Blood Valentine

Benvolgudes famílies,

El proper 15 de febrer realitzarem la nostra campanya de donació de sang III Sang Valentí Diocesà juntament amb la resta de Col·legis Diocesans.

Aquest projecte ens ha ensenyat la importància del treball en equip ja que, al costat dels altres 59 col·legis, hem aprés una valuosa lliçó: que la sang és fonamental per a nosaltres i que no es pot comprar ni fabricar, només la pots aconseguir mitjançant una transfusió de sang.

Aquest emocionant projecte d’APRENENTATGE SERVEI té l’objectiu d’aconseguir el major nombre possible de donacions i nous donants. A més, també volem crear consciència social i donar exemple com a bons ciutadans.

És per a nosaltres una satisfacció immensa poder organitzar aquesta súper campanya per a salvar vides, ja que ens hem adonat que tot és possible gràcies a l’esforç i a aplicar-se de manera conjunta. Ens encantaria comptar amb el vostre suport i col·laboració, i que entre tots aconseguim motivar a la gent perquè vinga el proper 9 de febrer a donar sang.

Estem realitzant un treball de recerca sobre la donació de sang, anem a fer enquestes i traure conclusions d’aquelles dades més rellevants, estem estudiant l’aparell circulatori, anem a realitzar un taller sobre els components de la sang i moltes coses més. Com veieu, hem integrat el nostre aprenentatge a l’escola, amb aquesta finalitat solidària que suposa organitzar aquesta col·lecta de sang.

Recordeu que nosaltres no podem posar el braç perquè som xicotets, per això volem que vosaltres, que sou un vertader exemple en les nostres vides, acudiu el proper 15 de febrer a donar vida.

Enguany, per facilitar l’organització de la donació i evitar esperes, s’ha establert la cita prèvia per a poder donar, a la qual podeu accedir mitjançant la següent enllaç:

Heu de seleccionar en quina franja horària us vé millor acudir a donar a la sala d’actes del nostre col·legi.

En cas de no tindre cita prèvia, caldrà esperar a que hi haja un moment lliure, pel que hi haurà un accés per a aquells que tinguen cita prèvia i un altre per als qui no la tinguen. Recomanem als qui van a donar per primera vegada, que ho facen en les primeres franges horàries.

  • Horari: Dijous, 15 de febrer, de 16:30 a 20:30h
  • Lloc: Col·legi Ave Maria de Penya-roja (sala d’actes)

Vos esperem. No podeu faltar!