VISITA PREVENTORI DE GANDIA

El passat dissabte, 9 de febrer, tinguérem una experiència inoblidable: anàrem a portar els regals que tots els nostres alumnes del centre havien entregat a Jesús com un gest d’amor cap a Ell i cap als xiquets més necessitats. I els duguérem al Preventori del Real de Gandia, un lloc en plena natura, regit per les Germanetes de Sant Josep de Montgay, on viuen habitualment 48 xiquets i xiquetes entre 4 i 14 anys amb situacions familiars molt complicades. Sorprenentment no reben cap ajuda institucional i sobreviuen a partir de les donacions.

El nostre grup estava format per 45 alumnes del centre dels grups Samuel i Jamp, professors, mares col·laboradores del col·le i de la parròquia i el nostre pàrroc, don José Ricardo.

Havíem preparat amb molt d’entusiasme activitats per al més xicotets i per als més majors i ho passàrem molt bé: tinguérem l’oportunitat de compartir el nostre temps en un lloc a l’aire lliure en plena natura, compartírem l’esmorzar, el dinar, el berenar, jocs, cançons,…

Els xiquets i xiquetes del Preventori tinguérem una molt bona experiència i ens demanàren que tornàrem a visitar-los el més prompte possible.

Ací teniu unes fotos que ho demostren.

 

[showtime]

1 Comments

  1. Luz Granell

    Una experiencia muy positiva, mi hija vino muy cansada, pero al mismo tiempo muy contenta y satisfecha de haber convivido con estos niños.

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.