VISITA PREVENTORI DE GANDIA

El passat dissabte, 9 de febrer, tinguérem una experiència inoblidable: anàrem a portar els regals que tots els nostres alumnes del centre havien entregat a Jesús com un gest d’amor cap a Ell i cap als xiquets més necessitats. I els duguérem al Preventori del Real de Gandia, un lloc en plena natura, regit per les Germanetes de Sant Josep de Montgay, on viuen habitualment 48 xiquets i xiquetes entre 4 i 14 anys amb situacions familiars molt complicades. Sorprenentment no reben cap ajuda institucional i sobreviuen a partir de les donacions.

El nostre grup estava format per 45 alumnes del centre dels grups Samuel i Jamp, professors, mares col·laboradores del col·le i de la parròquia i el nostre pàrroc, don José Ricardo.

Havíem preparat amb molt d’entusiasme activitats per al més xicotets i per als més majors i ho passàrem molt bé: tinguérem l’oportunitat de compartir el nostre temps en un lloc a l’aire lliure en plena natura, compartírem l’esmorzar, el dinar, el berenar, jocs, cançons,…

Els xiquets i xiquetes del Preventori tinguérem una molt bona experiència i ens demanàren que tornàrem a visitar-los el més prompte possible.

Ací teniu unes fotos que ho demostren.

 

[showtime]

1 Comments

  1. Luz Granell

    Una experiencia muy positiva, mi hija vino muy cansada, pero al mismo tiempo muy contenta y satisfecha de haber convivido con estos niños.

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *