Visita de Dani Miquel

El pasat dia 7 de maig, els alumnes de l’Ave Maria de Penya-Roja vam rebre una vistia molt especial: DANI MIQUEL, el cantacançons.

Tots aquells que sou pares o mestres de segur el coneixeu, però potser a la resta d’adults nos vos diga res el seu nom… No patiu, ara mateixa vos aclarirem per quina raó estem tan contents!

 

[showtime]

En aquest enllaç podeu vore la resta de fotos.

 

Dani Miquel en Musiqueries i Més Musiqueries li ha tret la pols a “El Micalet de la Seu”, “Un senyoret de València”, “La masereta”, “Serra de Mariola”… i tantes altres cançons, a les quals ha donat una nova vida i ha convertit en un “hit” per a molts menuts (i no tan menuts). Només heu d’anar a un concert i comprovar el club de fans que té i com el pares, mares i fillets canten i ballen el cançoner tradicional valencià. 

 Moltíssimes gràcies Dani per la teua visita, pel teu regal i pel teu treball!
Ja saps on estem!!!

I Moltíssimes gràcies a l’AMPA del Ave Maria per fer possible econòmicament i organitzativament activitats tan boniques com aquesta.

1 Comments

  1. Nuria

    Moltísimes gràcies a l´ Ampa per financiar y organitzar aquesta activitat, i gràcies Dani per fer passar tan bon día als nostres fill.

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.