Visita de Dani Miquel

El pasat dia 7 de maig, els alumnes de l’Ave Maria de Penya-Roja vam rebre una vistia molt especial: DANI MIQUEL, el cantacançons.

Tots aquells que sou pares o mestres de segur el coneixeu, però potser a la resta d’adults nos vos diga res el seu nom… No patiu, ara mateixa vos aclarirem per quina raó estem tan contents!

 

[showtime]

En aquest enllaç podeu vore la resta de fotos.

 

Dani Miquel en Musiqueries i Més Musiqueries li ha tret la pols a “El Micalet de la Seu”, “Un senyoret de València”, “La masereta”, “Serra de Mariola”… i tantes altres cançons, a les quals ha donat una nova vida i ha convertit en un “hit” per a molts menuts (i no tan menuts). Només heu d’anar a un concert i comprovar el club de fans que té i com el pares, mares i fillets canten i ballen el cançoner tradicional valencià. 

 Moltíssimes gràcies Dani per la teua visita, pel teu regal i pel teu treball!
Ja saps on estem!!!

I Moltíssimes gràcies a l’AMPA del Ave Maria per fer possible econòmicament i organitzativament activitats tan boniques com aquesta.

1 Comments

  1. Nuria

    Moltísimes gràcies a l´ Ampa per financiar y organitzar aquesta activitat, i gràcies Dani per fer passar tan bon día als nostres fill.

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *