Viatge a Madrid · Tercer dia · Segovia, Alcazar i Reina Sofía

Tercer dia del viatge i ens hem dirigit de bon matí amb l’autobús en direcció cap a Segovia, lamentablement de camí en l’autobús la pluja ha començat a fer acte de presencia i ens ha estat acompanyant durant quasi tota la visita a la ciutat. Només a l’arribar a l’Alcazar de Segovia ens ha donat un poc de tregua per tal de poder gaudir d’aquesta fortalesa que ens recordava als castells dels contes de fades. Dins hem pogut veure armes de l’època així com les difernts estàncies de la fortalesa.

A continuació ens hem dirigit a dinar al restaurant on NO hem dinat cordero, però el que ens han servit ens ha agradat també. Una vegada hem dinat ens hem dirigit a Madrid per tal de visitar el Museo Reina Sofía.

Aquest museu d’art contemporani, alberga múltiples obres però d’entre totes sense dubte la que més ens ha impactat ha sigut El Guernica, un quadre que per les seues dimensions, connotacions històriques i el seu autor ens ha transmès moltes coses.

Després de veure obres de Miró, Dalí i altres artistes ens hem dirigit a fer una ruta per alguns carrers emblemàtics de Madrid fent parada al Santiago Bernabeu, on els aficionats al futbol han pogut vore de prop aquest estadi. Finalment ens hem dirigit a l’hotel. Demà ens espera el Parque Warner i la tornada a casa. Atenció pares i mares tenim previst eixir del parc sobre les 16 hores així que l’hora d’arribada serà aproximadament a les 20.30 hores.

Un abraç i fins demà.

[showtime]

Més fotos a elmeumestre.com

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *