Unes instal·lacions renovades.

Estimats pares,

Les reformes del tercer cicle de primària ja estan quasi acabades. Els espais s’han millorat notablement  amb l’obertura al corredor de finestres de cristall laminat per a obtenir una millor lluminositat a la planta i una instal·lació elèctrica completament renovada i connexions de xarxa a totes les aules.

Els alumnes estan il·lusionats en tornar a ocupar les noves aules i és per això que, al llarg d’aquesta setmana, amb el reforç, l’ajuda voluntària i col·laboració dels alumnes d’ESO , tornarem a ubicar als nostres alumnes als espais que abandonaren tan sols fa 5 setmanes.

Per tal que els pares pugueu veure quin ha sigut el resultat de la inversió feta, organitzarem una jornada de visita als nous espais.

Salutacions.

                                                                                                            L’Equip Directiu

 

Estimados padres,

Las reformas del tercer ciclo de primaria ya están casi terminadas. Los espacios se han mejorado notablemente con la apertura en el pasillo de ventanas de cristal laminado para dotar de una mejor luminosidad a la planta y una instalación eléctrica completamente renovada y conexiones de red en todas las aulas.

Los alumnos están ilusionados en volver a ocupar las nuevas aulas y es por eso que, a lo largo de esta semana, con el refuerzo, la ayuda voluntaria y colaboración de los alumnos de ESO, volveremos a ubicar a nuestros alumnos en los espacios que abandonaron tan sólo hace 5 semanas.

Para que los padres puedan ver cuál ha sido el resultado de la inversión realizada, organizaremos una jornada de visita a los nuevos espacios.

Saludos.

                                                                                                         El Equipo Directivo

[showtime]

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *