Suspensió activitats lectives presencials

Estimades famílies,

Els informem que, després de la reunió mantinguda aquesta vesprada en Conselleria, a partir del dilluns se suspenen les activitats lectives presencials.

No hi ha marcada data de tornada i s’informarà amb assiduïtat de l’evolució de la situació.

Des del centre treballarem per a organitzar el treball i atendre l’alumnat, amb els més adults a través de la comunicació amb les plataformes de treball virtuals del centre (classroom, hangout…), amb els més xicotets a través de la comunicació amb les famílies i per plataformes del col·legi i correus del professorat, indicant a tots les tasques, treballs i altres perquè el ritme de treball que s’ha portat fins ara es veja afectat el menys possible.

És per això que les classes de demà es manté amb total normalitat, si bé és cert que hui els alumnes s’han emportat el material a casa perquè hi havia la possibilitat que s’anul·laren les classes des de hui mateix. Al no ser així demà hauran de portar el necessari per a treballar les matèries previstes en l’horari del divendres.

Una cordial salutació.

L’Equip Directiu.

Estimadas familias,

Les informamos que, después de la reunión mantenida esta tarde en Conselleria, a partir del lunes se suspenden las actividades lectivas presenciales.

No hay marcada fecha de vuelta y se informará con asiduidad de la evolución de la situación.

Desde el centro trabajaremos para organizar el trabajo y atender al alumnado, con los más adultos a través de la comunicación con las plataformas de trabajo virtuales del centro (classroom, hangout…), con los más pequeños a través de la comunicación con las familias y por plataformas del colegio y correos del profesorado, indicando a todos las tareas, trabajos y demás para que el ritmo de trabajo que se ha llevado hasta ahora se vea afectado lo menos posible.

Es por esto que las clases de mañana se mantiene con total normalidad, si bien es cierto que hoy los alumnos se han llevado el material a casa porque cabía la posibilidad que se anularan las clases desde hoy mismo. Al no ser así mañana deberán traer lo necesario para trabajar las materias previstas en el horario del viernes.

Un cordial saludo.

El Equipo Directivo.

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *