Setena jornada de “Nadalenques al carrer”

El divendres 13 de novembre el cor i  grup de flauta de primària vam participar en la setena jornada de “Nadalenques al carrer” que organitza l’Arquebisbat de València. Va ser un dia emocionant per a tots nosaltres. Ens vam reunir 33 col.legis a la plaça del Palau, front al palau arquebisbal per començar cantant tots junts la nadala  comú.

 Molts carrers del centre històric es van omplir de cors de xiquets i xiquetes que anaven cantant les nadales que havien preparat en els seus respectius centres. Els vianants agraien els cants dels xiquets amb somriures i alguna que altra felicitació per les interpretacions dels xicotets coristes. Fins i tot un grup de manifestants  que vam trovar a la porta gòtica de la catedral van aturar les seues reivindicacions per tal d’escoltar als xiquets.

[showtime]

Després de dinar vam anar a visitar el betlem de les Germanetes dels Ancians Desemparats on també vam oferir els nostres cants als vellets que allí es trobaven. Var ser una jornada molt intensa en la qual vam disfrutar molt. Una vegada més la música ens torna a unir.

Des d’ací vull agrair a totes les persones que amb el seu recolzament van fer posible aquesta jornada: entitat titular, equip directiu, companys, pares, però sobretot als protagonistes d’aquest dia: els membres del cor i grup de flauta de primària.

 Malgrat que ja he tingut l’casió de felicitar-vos personalment vull agrair-vos des d’ací l’esforç i el treball que heu fet al llarg de tot el trimestre per a que aquest dia haja sigut posible. També dir-vos que espere comptar amb tots vosaltres per a recórrer el camí que tenim per davant.

ENHORABONA CORISTES I FLAUTISTES!!!

BON NADAL A TOTS!!!

                                                           Amparo Suay

2 Comments

  1. Paula

    Nos va gustar muchísimo fue una autentica pasada , es una pena que ya tengamos que irnos de primaria.
    Contar el año que bien con nuestro apoyo y felicitación.

    Gracias

    Paula Coello

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *