Sessions Formació d’Educació Afectiu Sexual

Estimats pares i mares del col · legi.

Ja hem començat les sessions de formació en educació afectiu sexual per a pares. Gràcies a la vostra assistència podem continuar amb aquest projecte. A l’annex podreu veure els continguts que vam exposar en les dues sessions realitzades. Al primer taller vam parlar sobre què és la sexualitat i qui ha d’educar-la i en el segon tractàrem els abusos sexuals en la infància.

Us esperem a la propera sessió que serà el 9 d’abril a les 16:00h. i que tractarà sobre el desenvolupament sexual en l’etapa d’infantil i primària.

1.- La educación afectivo-sexual 

2.- El abuso Definición y orientaciones

______________________________________________

 

Estimados padres y madres del colegio:

Ya hemos comenzado las sesiones de formación en educación afectivo sexual para padres. Gracias a vuestra asistencia podemos continuar con este proyecto. En el anexo podréis ver los contenidos que expusimos en las dos sesiones realizadas. En el primer taller hablamos sobre qué es la sexualidad y quién debe educarla y en el segundo tratamos los abusos sexuales en la infancia.

Os esperamos en la próxima sesión que será el 9 de abril , a las 16:00h. y que tratará sobre el desarrollo sexual en la etapa de infantil y primaria.

1.- La educación afectivo-sexual 

2.- El abuso Definición y orientaciones

1 Comments

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *