Plataforma Educativa.

Estimades famílies,

Aquests primers dies ja hem estat fent les primeres proves fent el pilotatge amb alguns grups de pares (1r cicle d’infantil i 4t A de Primària)  per tal d’anar comprovant que el funcionament de la Plataforma Educativa EDUCAMOS siga el correcte.

Aquesta pròxima setmana iniciarem l’obertura a la resta de famílies del col·legi. Per a fer-ho de forma escalonada i progressiva aquest serà el següent ordre:

  • Dilluns 5 d’octubre: 2n cicle d’Infantil.
  • Dimarts 6 d’octubre: 1r nivell de Primària.
  • Dimecres 7 d’octubre: 2n nivell Primària.
  • Dijous 8 d’octubre: Secundària.

Els pares i mares rebreu el dia indicat un correu amb l’usuari i la clau d’accés (hem considerat mes ràpida i directa aquesta forma de comunicar que a través de circular de paper) que obligatòriament haureu de canviar al primer accés a la plataforma. L’usuari també podrà ser canviat. Si no us arriba cap notificació és important que es poseu en contacte amb nosaltres per tal de saber quin és el motiu o incidència i posar-li solució. Es podrà fer a través del correu: plataforma@colavem.com

Durant aquestes primeres setmanes de treball amb la plataforma és important que ens comuniqueu aquelles incidències per a poder, entre tots, treure el màxim rendiment a aquesta ferramenta que facilitarà la comunicació entre les famílies i el col·legi.

Per tal de donar unes nocions bàsiques d’utilització i recursos que ens ofereix convoquem 4 sessions de formació per a que cadascú puga triar aquella que li ve millor al seu horari. Les sessions seran:

  • Dimarts 13 d’octubre: Primera Convocatòria a les 15:15 hores al saló d’actes. Segona convocatòria a les 18:00 hores al saló d’actes.
  • Dijous 15 d’octubre: Primera Convocatòria a les 15:15 hores al saló d’actes. Segona convocatòria a les 18:00 hores al saló d’actes.

Per tal que pugueu anar coneixent més detalls sobre la plataforma us adjuntem la guia informativa dirigida a les famílies.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

Estimadas familias,

Estos primeros días ya hemos estado haciendo las primeras pruebas haciendo el pilotaje con algunos grupos de padres (1er ciclo de infantil y 4º A de Primaria) para ir comprobando que el funcionamiento de la Plataforma Educativa EDUCAMOS sea el correcto.

Esta próxima semana iniciaremos la apertura al resto de familias del colegio. Para hacerlo de forma escalonada y progresiva este será el siguiente orden:

– Lunes 5 de octubre: 2º ciclo de Infantil.

– Martes 6 de octubre: 1º nivel de Primaria.

– Miércoles 7 de octubre: 2º nivel Primaria.

– Jueves 8 de octubre: Secundaria.

Los padres y madres recibiréis el día indicado un correo con el usuario y la clave de acceso (hemos considerado más rápida y directa esta forma de comunicar que a través de circular de papel) que obligatoriamente tiene que cambiar el primer acceso a la plataforma. El usuario también podrá ser cambiado. Si no te llega ninguna notificación es importante que se ponga en contacto con nosotros para saber cuál es el motivo o incidencia y ponerle solución. Se podrá hacer a través del correo: plataforma@colavem.com

Durante estas primeras semanas de trabajo con la plataforma es importante que nos comunique aquellas incidencias para poder, entre todos, sacar el máximo rendimiento a esta herramienta que facilitará la comunicación entre las familias y el colegio.

Para dar unas nociones básicas de utilización y recursos que nos ofrece convocamos 4 sesiones de formación para que cada uno pueda elegir aquella que le viene mejor a su horario. Las sesiones serán:

– Martes 13 de octubre: Primera Convocatoria a las 15:15 horas en el salón de actos. Segunda convocatoria a las 18:00 horas en el salón de actos.

– Jueves 15 de octubre: Primera Convocatoria a las 15:15 horas en el salón de actos. Segunda convocatoria a las 18:00 horas en el salón de actos.

Para que podáis ir conociendo más detalles sobre la plataforma os adjuntamos la guía informativa dirigida a las familias.

Gracias por su colaboración.

Guía rapida v2 FAMILIAS

logoeducamos_2

2 Comments

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *