Pablo Nahual, concert didàctic “Instruments ancestrals”

Aquets dimarts 21 d’octubre  ha vingut a la nostra escola Pablo Nahual. És un músic argentí interpret de música indoamenricana  que ha sigut integrant de vàries formacions musicals i ha participat en varios projectes musicals internacionals per tota Europa. És profesor de guitarra clásica, compositor, luthier i investigador de la cultura sud-americana.

Els alumnes de 5é i 6é de primària han estat preparant aquesta audició vàries setmanes, cantant i assajnat la flauta, per poder gaudir al màxim d’aquest concert didàctic. Ha sigut molt gratificant per a tots, perquè hem aprés moltes coses, hem pogut mostrar a Pablo el treball que havíem fet i hem disfrutat amb ell de la seua música.

Durant el concert didàctic anomenat “Instruments ancestrals” hem conegut instruments andins de les tres families: corda, vent I percussió , la seua sonoritat, llegendes, ritmes, cançons…de una manera tan lúdica, que ens ha passat el concert en un obrir i tancar d’ulls. Gràcies pel teu treball i per la teua entrega, ho hem passat genial.

FINS SEMPRE PABLO !!!

[showtime]

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *