Noves Instal·lacions del Centre.

Estimades famílies,

Queden tan sols uns pocs dies per a l’inici de curs i les obres de reforma que ha patit el nostre centre ja estan quasi finalitzades. Aquest any han sigut molts espais els que han sigut reformats: 2n Cicle d’Infantil per complet, administració, accessibilitat, laboratori, tecnologia i aula de música de Secundària, Telecomunicacions i Instal·lació elèctrica dels mateixos espais.

Compartim amb vosaltres algunes imatges de les aules d’Infantil per a que sigueu coneixedors de la tasca feta i us remitim e les reunions d’inici de curs per tal de visitar les noves aules.

Un any més el nostre col·legi avança i millora les seues infraestructures gràcies a vosaltres, pares i mares dels alumnes de l’Ave Maria de Penya-roja.

GRÀCIES!!!

 

Estimadas familias,

Quedan tan sólo unos pocos días para el inicio de curso y las obras de reforma que ha sufrido nuestro centro ya están casi finalizadas. Este año han sido muchos espacios los que han sido reformados: 2º Ciclo de Infantil por completo, administración, accesibilidad, laboratorio, tecnología y aula de música de Secundaria, Telecomunicaciones e Instalación eléctrica de los mismos espacios.

Compartimos con ustedes algunas imágenes de las aulas de Infantil para que seáis conocedores de la labor realizada y os remitimos y las reuniones de inicio de curso para visitar las nuevas aulas.

Un año más nuestro colegio avanza y mejora sus infraestructuras gracias a vosotros, padres y madres de los alumnos del Ave María de Peña-roja.

GRACIAS !!!

[showtime]

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *