Nadales al carrer 2014

El divendres 12 de desembre el cor i grup de flauta de primària participarem en la **huitena edició de “Nadales al carrer” que organitza l’Arquebisbat de València.

Va ser una jornada intensa en la qual ho passarem genial. El primer punt de cant va ser la porta gòtica de la catedral i a partir d’ahí vam fer un recorregut pels diferents llocs del centre històric, guiats en tot *moment per un estel, que ens acompanyava.

Els xiquets i xiquetes es van esforçar per a poder mostrar als vianants i als pares i familiars que van poder venir amb nosaltres, tot el treball realitzat durant aquest trimestre.

Es reunirem 42 escoles i un total de 1500 xiquets a la plaça del Palau on a l’uníson interpretarem “Emmanuel”, que era el cant comú d’aquesta edició.    Després de la **bendició al **Jesuset de cada xiquet, per part del Vicari Episcopal, menjarem en un parc del vell llit del Túria.

Per a concloure la jornada, anarem en cantar en la casa de les Germanetes dels Ancians Desemparats i a visitar el preciós betlem que tenen allí. En acabar la jornada l’autobús ens va portar de nou al cole.

Des d’ací volia agrair a totes les persones que amb la seua col·laboració, han fet possible aquesta activitat, però especialment als integrants del cor i grup de flauta de primària, pel  treball i esforçque  han realitzat .Enhorabona i gràcies a tots i

BON. NADAL!!!

[showtime]

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *