Nadales al carrer 2012

El passat dia 14 de desembre el cor i el grup de flauta de primària vam participar en la VI Jornada de “Nadales al carrer” que organitza la Comissió d’Ensenyament de l’Arquebisbat de València.

El començament del dia va ser un poc complicat però amb el recolzament i la col·laboració de tots es pogué dur a terme. Com cada any va resultar una experiència molt positiva i malgrat el fred que feia gaudirem cantant nadales per diferents punts del centre de la ciutat. Havíem treballat dur però valgué la pena l’esforç.

Des d’ací vull agrair  la col·laboració dels companys  que estigueren amb nosaltres: Glòria, Rafa, Consu i Mª Jesús, als representants de la titularitat del centre: D. José Ricardo i Juanjo, així com als pares i familiars que van acompanyar-nos i als que, encara que no vam poder vindre, ens donaren des del col·le el seu suport. Però d’una manera molt especial vull donar la més sincera enhorabona als artistes de la jornada: els integrants del cor i grup de flauta de primària. Estic molt orgullosa de tots vosaltres perquè heu demostrat que a més a més d’uns bons músics, sou unes grans persones.

GRÀCIES A TOTS!!!

Amparo Suay
Professora de música de primària

[showtime]

Vos deixem un vídeo realitzat per Lorenzo Martín Rogado (iaio de Lorenzo, Ana i Pedro) que va estar acompanyant-nos durant tota la jornada i que amb molt d’afecte ha muntat per a tots nosaltres. Moltes Gràcies Lorenzo!!!

2 Comments

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *