INICIEM LA CATEQUESI DE PRIMERA COMUNIÓ

El dijous passat vam iniciar la catequesi de primera comunió amb 97 xiquets de segon i tercer de primària.

Primer ens trobàrem tots en el pati per a iniciar amb una dansa de comunió. A continuació en el saló d’actes amb un power point vàrem presentar als xiquets el més important de la catequesi, a Jesús. Els presentàrem la catequesi com una gran aventura en què cada u és un regal de Déu i que ha sigut triat per Jesús per a buscar l’amor de i la felicitat.

En aquesta aventura ens ajudaran els manaments, els sagraments, les oracions, l’Evangeli i la Mare de Déu, la mare de Jesús. Don Álvaro també va donar la benvinguda als xiquets animant-los a viure amb il·lusió i alegria esta trobada amb Jesús.

Finalment presentàrem als catequistes que enguany acompanyaran als xiquets en aquesta aventura, un equip format per dos catequistes de la parròquia, dos mares del col·legi i quatre professors del col·legi: Mogue, Maria José, Rosa, Susana, Enrique, Andrés, Carmen i Laura. Cada catequista va anomenar els xiquets del seu grup i els va fer entrega d’una creu als xiquets de primer curs i una patena i calze als de segon curs. Símbols importants dels cristians i que ajudaran als xiquets a sentir-se més prop de Jesús en aquest inici de catequesi.

[showtime]

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *