Indicacions Camí Sant Jaume 2014

Ens dirigim a vostès per tal de recordar-los una sèrie d’aspectes importants a tenir en compte per al viatge del Camí de Sant Jaume 2014.

En primer lloc, la sortida es farà el dissabte dia 5 de juliol a les 5:15 h del matí (hora de presentació). Carregarem l’equipatge i el material i eixirem de viatge.

Els informem de que hem creat un compte de twitter on podran vore notícies diàries sobre les rutes del grup. El compte és: @CamiSantJaume

A causa del nombre de persones que viatgem, cal que controlem el volum de l’equipatge. Han de limitar-lo a una maleta per alumne, sense bosses ni sacs de dormir que vagen penjant dels mateixos.

Els alumnes hauran de portar l’esmorzar i el dinar del primer dia, guardant-lo en la motxilla que porten amb ells, no dins de l’equipatge.

Si algun alumne es mareja amb facilitat, haurà de prendre biodramina abans d’eixir de casa i evitar seure a la part posterior de l’autobús.

Hauran de portar un mocador per al coll per prevenir refredaments de coll i refredats a l’autobús.

No han de consumir menjar ni llaminadures a l’autobús.

Finalment, els demanem per favor que siguen puntuals i que no estacionen els seus vehicles a la porta blanca del Col·legi, perquè l’autobús puga aturar i carregar sense problemes.

Moltes gràcies!

 [showtime]

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *