III Marxa Diocesana. Alcoi.

El darrer dijous 3 d’abril, els alumnes de segon d’ESO del nostre col·legi participaren, un any més, en la Marxa Diocesana que organitza la Fundació Sant Vicent Màrtir, enguany en la seua 3a edició. Aquest any han participat al voltant de 20 col·legis amb un total de 1400 alumnes aproximadament. Degut a la quantitat de xiquets que s’apuntaren a la marxa l’organització ho va dividir en dos dies, divendres 28 de març i dijous 3 d’abril.

A causa de les intenses plogudes caigudes en Alcoi la nit del 2 al 3 d’abril l’organització no va poder muntar part de les proves que deurien d’haver fet els alumnes al llarg del recorregut i moments abans d’encetar la marxa es va decidir allargar la ruta per la via verda, ruta que s’ha habilitat per on abans anava el ferrocarril que unia Alcoi-Agost. Els nostres alumnes feren al voltant de 10 quilòmetres i pogueren gaudir de moments d’encontre amb alumnes d’altres col·legis diocesans.

Volem aprofitar aquest article per a agrair al col·legi Sant Roc d’Alcoi la seua acollida i organització de l’event, i els prenem la paraula per a, en altra ocasió, poder realitzar les proves que ens tenien preparades per a la ruta.

A les fotografies podreu observar la bellesa dels paratges que caminaren els nostres alumnes.

[showtime]

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *