Eixida a Gandia de 3r de l’ESO

El dijous 22 de març de 2013,  els alumnes de 3r de l’ ESO hem visitat diferents punts de la ciutat de Gandia per posar a prova les nostres capacitats de relacionar el contingut donat a classe amb la realitat. Primer, hem visitat el polígon d’Alcodar, relacionat amb el tema de la indústria.

En segon lloc, a la ciutat de Gandia hem visitat el Palau Ducal de Gandia  descobrint la historia de Sant Francesc de Borja, un dels personatges més rellevants de la ciutat.

 Després, també en la ciutat, hem fet un recorregut pels llocs més importants de Gandia,  com la Casa de Cultura, l’Ajuntament, la Col·legiata… on hem pogut vore diferents funcions com la sanitària (hospital), financera (bancs), administrativa (Ajuntament), transports (estació de ferrocarril i autobusos)…

Ja a migdia, hem disfrutat de la platja de Gandia, menjant allí i tenint un temps per relaxar-nos.

Per últim, hem visitat el port de Gandia, passant primer per la llotja per vore com funcionava el sistema de la venta del peix, i després entrevistant els pescadors sobre el seu treball. Gandia també disposa d’un port comercial, on arriben mercaderies de tot el món.

Hem disfrutat aprenent. A valgut la pena.

 

[showtime]

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *