Dinar d’acomiadament de cor i grup de flauta.

El passat dia 29 de maig vam celebrar el final de curs del cor i grup de flauta amb un dinar al vell llit del Túria. En un ambient de distensió vam gaudir d’una jornada molt agradable, compartint a més a més de coca-coles , papes i altres llepolies, uns moments de relax que, després de tot el que hem viscut, ja feien molta falta.

Malgrat que ja he tingut la ocasió de felicitar-vos personalment, voldria dir-vos des d’ací que ha sigut un plaer treballar amb tots vosaltres i que heu demostrat una constància i un compromís al llarg de tot el curs que és difícil trobar. Realment m’heu emocionat. MOLTES GRÀCIES A TOTS !!!

Als companys de 6é B, fins sempre, heu sigut poquets però molt bons, m’he sentit molt recolzada per tots vosaltres (gràcies especials a les dos directores artístiques que tant ens han ajudat). Als companys de 5é, espere poder contar amb tots vosaltres per al proper curs, al principi començàrem de zero però crec que hem arribat lluny.

Gràcies també a  Consu, Manu i Nerea que ens han acompanyat en este acte de germanor, i a Rafa que malgrat que no ha pogut estar amb nosaltres en aquesta ocasió però sempre contem amb la seua col·laboració.

Una abraçada molt forta per a tots i descanseu  aquest estiu perquè tenim que agafar forces per al proper curs. Fins sempre!!!

                                                                                                          Amparo Suay

[showtime]

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.