Coneixem a … Beethoven

Els alumnes de cinqué de primària, vam tenir un nou moment d’encontre musical. En aquesta ocasió el protagonista de l’activitat va ser el compositor i pianista alemany Ludwig van Beethoven.

Durant poc més d’una setmana els xiquets/es de les dues classes han estat investigant dades sobre la vida i obra del músic, així com recopilant tot allò que tinguera a veure amb l’artista ( partitures, libres, CD’s, imatges…)

Després de comentar alguns aspectes destacats de la seua biografía, hem visionat un curtmetratge, de dibuixos animats en el qual  hem pogut conèixer aspectes de la vida i obra del compositor.  A continuació Pablo Martínez de 5é A ha interpretat dues de les obres més conegudes  de Beethoven: “l’Oda a l’alegría” i “Para Elisa” que li hem agrait amb un fort aplaudiment, enhorabona Pablo!!! Per finalitzar hem fet tots junts un karaoke sobre la que possiblement és l’obra més popular de Beethoven: l’Oda a l’alegria.que forma part de la 9a simfonía. Des d’ací vull agrair als tutors de 5é i altres companys, que amb el seu suport i col.laboració han fet possible este encontre.

[showtime]

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *