Assemblea informativa

Estimades famílies.

Des de la titularitat i la direcció del Col·legi “Ave Maria de Penya-roja”, us convoquem a l’assemblea informativa que tindrà lloc el dimarts 08 de novembre a les 17.15 hores (disposarem de servei d’atenció de xiquets)

El 2010/11 ha sigut el primer curs complet des que la Fundació “Escoles de l’Ave Maria de Penya-roja” va encomanar la titularitat del centre a la Fundació Sant Vicent Màrtir de Col·legis Diocesans.
Durant aquest temps, tots estem intentant dur a terme un projecte en tots els aspectes que permeta, cada dia, millorar la qualitat en l’educació dels vostres fills.

Algunes actuacions concretes, ja les coneixeu, perquè sobre les mateixes s’ha anat informant des de la direcció en les reunions d’inici de curs. Així com: reforma aules ESO, menjador….

A fi de compartir amb vosaltres les distintes actuacions que s’estan duent a terme en el centre, tant a nivell d’infraestructures com a nivell educatiu, així com poder informar dels projectes d’inversió previstos per al curs 2011/12, ud convoquem a aquesta reunió.

Com ja us hem informat en anteriors ocasions, una part important de millores en el centre, són possibles gràcies a l’aportació econòmica que les famílies feu. Per aquest motiu, en aquesta reunió també s’informarà dels ingressos i del destí d’aquestes aportacions a fi que podeu veure que l’esforç de cada família, té repercussió concreta en la millora del Col·legi.

Creiem que és important la vostra assistència.

Un salutació

Miguel A. Coello Sánchez                                           Juan José Iranzo Estrela
Representant de la titularitat                                   Director

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *