AMCO Infantil – Circular

Estimades famílies:
A través d’esta circular volem informar-vos de cóm es va a treballar el “homeschooling” durant este curs. El “homeschooling” tal cual ho coneixíem desapareix. Els deures que hauràn de fer a casa els vostres fills apareixeran publicats al blog d’anglés: http://englishpenyaroja.blogspot.com.es

Per a saber si es van publicant novetas respecte als deures, vos aconsellem que vos feu seguidors del blog, així rebreu en el vostre correu cada nova publicació.

Els deures no són per a entregar, ni és necessari imprimir-los, es poden realitzar desde la pantalla de l’ordinador. Són exercicis de repàs per a poder treballar a casa la pronunciació i els continguts que s’estan treballant a classe.
Per a poder realitzar els deures que se vos proposaran al blog, haureu d’accedir al llibre digital d’Amco, on trobareu els audios i els llibres que treballen a classe els vostres fills. Al blog teniu l’accés directe al llibre Amco (ws.amco.me), així com l’usuari i contrasenya (per a ambdós coses serà: student@e8l.amco.me).
De tot açò teniu una publicació a la web del cole (www.colavem.es) on s’explica detalladament en un power point els pasos que s’han de seguir.
Aprofitem també per a informar-vos de que durant este curs les comunicacions entre col·legi i família respecte a l’assignatura d’anglés, es faran desde la web del cole o a través del correu electrònic. D’esta manera col·laborem tots en la reducció de l’ús del paper. Sabem que açò suposarà un esforç extra per a tots i agraïm per endavant la vostra implicació.
Per a qualsevol dubte podeu consultar a la professora d’anglés del vostre/a fill/a.
Moltes gràcies per la vostra atenció, una salutació,
Laura Ortiz
Professora d’anglés

 

 

 

Circular amco 14-15

Circular amco 14-15 valencià

 

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.