6é, cap a Madrid. 1r. dia.

Bon dia papis!!!

De bon matí hem eixit amb il·lusió i per que no dir-ho amb uns pocs de nervis, alguns no hem dormit molt aquesta nit i vore les vostres cares encara de nit feia presagiar un viatge de moltes emocions.

Ens hem dirigit cap a Segòbriga primera de les parades del dia de hui. Segòbriga és un emplaçament romà el que es conserven les restes de l’antic assentament. Encara que feia un poc de calor la visita ha sigut molt interessant i hem vist en directe totes aquelles construccions de les quals tant hem parlar.

A continuació ens hem dirigit cap a Toledo, ciutat emblemàtica, on la figura del Greco inunda tota la ciutat no i es que enguany es celebra el seu centenari.

Hem dinat allí i seguidament ens hem dirigit cap a l’Esglèsia de Santo Tomé on hem pogut gaudir d’una de les obres més espectaculars de El Greco: El Entierro del Señor de Orgaz.

A continuació ens hem dirigit cap al Museu Sefardí, on ens han explicat moltes coses sobre la cultura jueva i finalment la impressionant Catedral de Toledo. Ací ha terminat la nostra visita a Toledo caminant pels seus carrers empedrats en direcció a l’autobús que ens ha portat al hotel on ens hem dutxat i sopat.

Demà tenim un dia dur, amb moltes coses per vore, però això vos el contarem demà.

[showtime]

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *