Menjador

El Col·legi Ave Maria de Penya-roja, confia el servei d’alimentació i monitors de menjador a Servalia, empresa valenciana especialitzada en restauració col·lectiva.

Comptant amb unes modernes i completes instal·lacions de cuina, un equip de treball de cinc persones, liderat per Inmaculada López, confecciona diàriament el menú programat. Aquest menú, és proposat per dietistes del Dept. de  Qualitat de Servalia, i contempla totes les necessitats nutricionals i gustos de l’alumnat. Amb la periodicitat adequada (diària, setmanal, etc.), la cap de cuina, sol·licita els productes necessari als diferents proveïdors, que són, preferentment frescos i de proximitat. Aquest sistema de gestió, cuinant al centre i subministrament directe, conformen un servei de menjador exclusiu del C. Ave Maria de Penya-roja.

El menjador està acreditat amb les norma ISO 9001 (gestió de la qualitat) i ISO 22000 (seguretat alimentària), sent un dels tres centres concertats de la Comunitat Valenciana que ostenta aquesta certificació.

Com no pot ser d’una altra manera, el servei de menjador escolar forma part de la comunitat educativa, i ha de, a més d’atendre les necessitats de conciliació familiar, contribuir a l’objectiu comú de formació integral i en valors del centre.

Podem ampliar més informació a www.servalia.org

Correu de contacte: coordinaciomenjador@colavem.com

Ací teniu unes imatges del menjador escolar del centre.

7 comentarios

Ir al formulario de comentarios

 1. Susana

  El menú de Septiembre no está colgado verdad?

  1. Rafa Poveda

   Ya está el menú. Disculpa las molestias.
   Un saludo.

 2. Cristina Capella

  Buenas tardes, podrían publicar el menú de Abril?
  Muchas gracias.

  1. Rafa Poveda

   Disculpa Cristina, ya está en la web.

   Un saludo.

 3. Amaya Sempere

  ¿ Me pueden ustedes indicar cuando debo pasar para la solicitud de admisión para el próximo curso para infantil?

  Muchas gracias, espero vuestra respuesta.

  Amaya

 4. Teresa Vivente

  Perdón, acabo de ver el menú. Aun estoy descubriendo la pagina.
  Teresa

 5. Teresa Vicente

  En primer lugar enhorabuena por el comedor. Ha quedado precioso. Nos anima mucho ir viendo mejoras en el cole.
  Quería también proponeros que en este espacio publiquéis el menú del comedor. Ya sé que nos lo pasáis por escrito todos los meses, pero así podríamos acceder a él en cualquier momento aunque no estemos en casa.
  Un saludo

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>