«

»

Ene 31 2018

Entrega de regals en l’experiència d’oració

Com tots els anys i des de l’experiència d’oració, hem convidat als vostres fills a viure l’experiència d’entregar alguna cosa valuosa per a ells per amor a Jesús i per fer feliç a un xiquet més necessitat que ells.  Sempre és una alegria veure amb la serietat i l’interès que els alumnes viuen el moment.

Moltes gràcies a tots per les vostres donacions als més necessitats.

Que Déu us beneïsca

Departament de Pastoral

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>