«

»

Ene 29 2018

ANATOMISTES PER UN DIA!

La semana passada els alumnes de 3r d´ESO van anar al laboratori i es van transformar en anatomistes per un dia fent una sessió pràctica de l´aparell respiratori . En ella varen poder observar , identificar i posteriorment diseccionar en un aparell de porc i de corder  la faringe , laringe , tràquea , bronquis…

També han pogut reproduïr la inspiració unflant els pulmons.

Amb tot això podem dir que ha sigut una sessió on els alumnes han après d´una manera molt activa i divertida més coses sobre la meravella del cos humà.

A continuación deixem un reportatge de fotos on es veu molt clar el que varen gaudir.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>