«

»

May 25 2017

Eixida curricular de 3r d’ESO a Gandia

Els dies 26, 27 i 28 d’abril els alumnes de 3r d’ESO han realitzat el viatge curricular a Gandia. Han sigut una experiència a on , a més a més de gaudir de les visites culturals i esportives, han aprofundit en la seua relació personal, entre alumnes i entre alumnes i professors.

En el següent enllaç podeu vore el següent vídeo amb les millors fotos del viatge que els propis alumnes de informàtica de 3r d’ESO han elaborat.

Viatge a Gandia

1 comentario

  1. Mari Mar

    Muy bonito el vídeo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>