«

»

May 03 2017

Eixida curricular de 2n d’ESO a Barcelona-Pirineus

El passat mes d’abril els alumnes de 2n d’ESO han realitzat el viatge curricular a Barcelona-Pirineus. Han estat uns dies esplèndids on, a més a més de gaudir de les visites culturals i esportives, han aprofundit en la seua relació personal, entre alumnes i entre alumnes i professors.
Podeu vore el següent vídeo amb les millors fotos del viatge que han editat els alumnes d’informàtica de 2n d’ESO.

1 comentario

  1. Luz

    Muy bonito. Gracias por compartir.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>