Entradas de la categoría 'Educació Secundària'

Mar 13 2018

Llibret faller digital, Falles 2018!

A continuació podeu consultar el llibre faller digital que han elaborat alguns alumnes de l’ESO.
Esperem que vos agrade.

Bones falles!

Feb 13 2018

Segona convivència del grup JAMP de 4t d’ESO

El dissabte 10 i el diumenge 11 els alumnes del grup JAMP de 4 d’ESO han participat en la segona convivència del curs en què han compartit moments intensos i emocionants que ens han ajudat a conèixer-nos millor, apropar-nos als altres i conèixer millor l’amor de Déu en les nostres vides. Esperem amb il·lusió la propera trobada.

 

Feb 12 2018

Alumnes de l’ESO participen en les Olimpíades Matemàtiques

El passat dissabte 10 de febrer un grup de 17 alumnes de l’ESO van participar en les olimpíades matemàtiques a la UPV. Ha sigut una experiència enriquidora per a ells; han pogut assistir a classes de la universitat i enfrontar-se a problemes amb “enginy”.
Enhorabona!

Ene 29 2018

ANATOMISTES PER UN DIA!

La semana passada els alumnes de 3r d´ESO van anar al laboratori i es van transformar en anatomistes per un dia fent una sessió pràctica de l´aparell respiratori . En ella varen poder observar , identificar i posteriorment diseccionar en un aparell de porc i de corder  la faringe , laringe , tràquea , bronquis…

També han pogut reproduïr la inspiració unflant els pulmons.

Amb tot això podem dir que ha sigut una sessió on els alumnes han après d´una manera molt activa i divertida més coses sobre la meravella del cos humà.

A continuación deixem un reportatge de fotos on es veu molt clar el que varen gaudir.

Oct 30 2017

TECNOLOGIA AL SERVEI DE LA INNOVACIÓ METODOLÒGICA

     Aquest curs 17-18, el col·legi ha començat un projecte pilot en els cursos de 5è de primària i 1r d’ESO d’implantació tecnològica, per ajudar a portar a terme la innovació didàctica programada en totes les assignatures.

     El col·legi ha proporcionat a aquests alumnes portàtils tipus Chromebooks per facilitar-los que puguen treballar les línies d’innovació implantades fa diversos anys a les nostres aules: treball cooperatiu, rutines i destreses de pensament, Progrentis, …

 

Oct 19 2017

Els grups JAMP comencen les seues dinàmiques

Els grups  “JAMP” (Jòvens de l’Ave Maria de Penya-roja) d’ESO han començat aquest dijous les seues activitats, en les quals els vostres fills/filles rebran una formació  i acompanyament fonamental per al seu desenvolupament.

Es reuneixen els dijous de 13,05 h a 15,00 h, incorporant-se després a les classes de la vesprada després de dinar tots junts amb els professors.

Jun 14 2017

SORPRENDENTE TERCER ENCUENTRO DE PADRES Y PROFESORES DEL CURSO 2016 – 2017

El pasado viernes tuvimos el último encuentro de padres y profesores de este curso. Fue una tarde llena de sorpresas y momentos inolvidables.

Guiados por D. Álvaro visitamos el palacio arzobispal, celebramos la Eucaristía y vimos un “sorprendente” vídeo.

Después visitamos el camarín de la Virgen de los Desamparados en la Basílica donde le dedicamos “cara a cara” una preciosa oración a nuestra madre del cielo.

Finalmente, pudimos compartir una cena en el hotel ABBA Acteón amenizada por piezas musicales en directo.

Fue una tarde-noche preciosa en la que compartimos momentos entrañables que nos unen en nuestro proyecto común: Iglesia – colegio – familia.

Le damos gracias a Dios por estos encuentros que nos ha permitido vivir durante este curso.

Os animamos a todos los padres y profesores a participar con nosotros.

Os esperamos el próximo curso.

En el siguiente enlace podéis ver un video con las fotos del encuentro.

Departamento de Pastoral

Entradas más antiguas «