Entradas de la categoría 'Educació Secundària'

Oct 30 2017

TECNOLOGIA AL SERVEI DE LA INNOVACIÓ METODOLÒGICA

     Aquest curs 17-18, el col·legi ha començat un projecte pilot en els cursos de 5è de primària i 1r d’ESO d’implantació tecnològica, per ajudar a portar a terme la innovació didàctica programada en totes les assignatures.

     El col·legi ha proporcionat a aquests alumnes portàtils tipus Chromebooks per facilitar-los que puguen treballar les línies d’innovació implantades fa diversos anys a les nostres aules: treball cooperatiu, rutines i destreses de pensament, Progrentis, …

 

Oct 19 2017

Els grups JAMP comencen les seues dinàmiques

Els grups  “JAMP” (Jòvens de l’Ave Maria de Penya-roja) d’ESO han començat aquest dijous les seues activitats, en les quals els vostres fills/filles rebran una formació  i acompanyament fonamental per al seu desenvolupament.

Es reuneixen els dijous de 13,05 h a 15,00 h, incorporant-se després a les classes de la vesprada després de dinar tots junts amb els professors.

Jun 14 2017

SORPRENDENTE TERCER ENCUENTRO DE PADRES Y PROFESORES DEL CURSO 2016 – 2017

El pasado viernes tuvimos el último encuentro de padres y profesores de este curso. Fue una tarde llena de sorpresas y momentos inolvidables.

Guiados por D. Álvaro visitamos el palacio arzobispal, celebramos la Eucaristía y vimos un “sorprendente” vídeo.

Después visitamos el camarín de la Virgen de los Desamparados en la Basílica donde le dedicamos “cara a cara” una preciosa oración a nuestra madre del cielo.

Finalmente, pudimos compartir una cena en el hotel ABBA Acteón amenizada por piezas musicales en directo.

Fue una tarde-noche preciosa en la que compartimos momentos entrañables que nos unen en nuestro proyecto común: Iglesia – colegio – familia.

Le damos gracias a Dios por estos encuentros que nos ha permitido vivir durante este curso.

Os animamos a todos los padres y profesores a participar con nosotros.

Os esperamos el próximo curso.

En el siguiente enlace podéis ver un video con las fotos del encuentro.

Departamento de Pastoral

May 25 2017

Eixida curricular de 3r d’ESO a Gandia

Els dies 26, 27 i 28 d’abril els alumnes de 3r d’ESO han realitzat el viatge curricular a Gandia. Han sigut una experiència a on , a més a més de gaudir de les visites culturals i esportives, han aprofundit en la seua relació personal, entre alumnes i entre alumnes i professors.

En el següent enllaç podeu vore el següent vídeo amb les millors fotos del viatge que els propis alumnes de informàtica de 3r d’ESO han elaborat.

Viatge a Gandia

May 11 2017

Els alumnes de 3r d’ESO participen en el concurs d’Acrosport

Els alumnes de 3r d’ESO han participat, per primera vegada, en el concurs de Acrosport que organitza el col·legi diocesà Sant Roc al pavelló de Benicalap. El grup està format pels alumnes: Maria Urdiales, Marta García, David Trenco, Iván Fernández, Paula Correoso, Miriam Morell i Javier Almarcha. “Penya-roja feelings”, que és el nom del grup, ha realitzat una bona actuació i la resta de companys els han acompanyat i animat.

Ha sigut una experiència molt motivadora per a tots, hem gaudit d’unes actuacions d’acrosport de gran qualitat i dificultat. En definitiva, un espectacle al seu abast en el que segur tornem a participar amb més feina i il·lusió.

 

May 05 2017

EL CADET ‘A’ CAMPIÓ DE LLIGA 2016/2017

El dimecres passat, l’equip Cadet ‘A’ es va proclamar campió de lliga després de vèncer a El Pilar “C” en el seu últim partit de lliga. Enhorabona als jugadors i a l’entrenador César Gómez.
Llegir més.

May 03 2017

Eixida curricular de 2n d’ESO a Barcelona-Pirineus

El passat mes d’abril els alumnes de 2n d’ESO han realitzat el viatge curricular a Barcelona-Pirineus. Han estat uns dies esplèndids on, a més a més de gaudir de les visites culturals i esportives, han aprofundit en la seua relació personal, entre alumnes i entre alumnes i professors.
Podeu vore el següent vídeo amb les millors fotos del viatge que han editat els alumnes d’informàtica de 2n d’ESO.

Entradas más antiguas «