Entradas de la categoría 'Educació Infantil'

Oct 31 2017

DIA DELS IAIOS

El passat 25 d’octubre vam celebrar el dia dels iaios l’escola. Va ser un dia molt emotiu i emocionant i volem, amb aquest vídeo, mostrar el nostre afecte i agraïment.
GRÀCIES IAIOS!!!

 

Sep 15 2017

Iniciem una nova aventura al col·legi.

INICIEM UNA NOVA AVENTURA AL COL·LEGI!!!

 

Abr 26 2017

Ajudes Material Escolar 2n Cicle d’Educació Infantil. Curs 2016-2017

Estimades famílies,

Ja poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de València el llistat provisional corresponents a l’ajuda de material escolar per al segon cicle d’educació infantil del curs 2016/2017, concedint a les persones interessades un termini de 10 dies hàbils per a l’esmena d’aquelles sol·licituds excloses provisionalment, amb indicació que si així no ho feren se’ls tindrà per desistides de la seua petició, d’acord amb el que disposa l’apartat nou de la convocatòria y de conformitat amb el que establix l’article 68.1 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Rebeu una cordial salutació

 

Estimadas familias,

Ya pueden consultar en la página web del Ayuntamiento de Valencia el listado provisional correspondientes a la ayuda de material escolar para el segundo ciclo de educación infantil del curso 2016/2017, concediendo a los interesados un plazo de 10 días hábiles para la subsanación de aquellas solicitudes excluidas provisionalmente, con indicación de que si así no lo hicieran se les tendrá por desistidas de su petición, de acuerdo con lo dispuesto en el apartado nuevo de la convocatoria y de conformidad con lo establecido en el artículo 68.1 de la Ley 39/2015 de 1 de octubre del Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Públicas.

Recibid un cordial saludo

 

CONSULTA WEB

Abr 03 2017

No t’ho penses i vine!!!

Dic 23 2016

Educació Infantil , vos desitja Bon Nadal!

L’Etapa d’Infantil de l’Ave Maria de Penya-roja us desitja molt Bon Nadal!!! I volem compartir amb vosaltres la nostra alegria amb aquest lipdub.

Bones Festes!!!

 

Dic 01 2016

L’estació de tren · 5 anys A

El passat dimecres 30 de novembre, la classe de 5 anys A, dins del projecte que estem portant a terme sobre l’estació de tren, realitzarem una excursió a l’estació del Nord de València.

Vam aprendre a moltíssimes coses i a més a més poguérem gaudir d’un xicotet trajecte en tren a fins a Alfafar.

Va ser molt emocionant!

 

Nov 18 2016

El Cuerpo · Primer ciclo Educación Infantil · 2 anys

En Primer Ciclo de Infantil hemos estado trabajando el  Centro de Interés de EL CUERPO, ya conocen sus partes principales y poco a poco van descubriendo sus funciones. Mediante talleres hemos experimentado diferentes sabores, texturas, nos hemos pesado y medido, comprobado que no todos somos iguales…disfrutando, aprendiendo y haciendo uso del mismo de una manera muy lúdica.

 

Entradas más antiguas «